петак, 10. јануар 2014.

Kako da se motivišem?


Nova godina...planovi,planovi,planovi....    


izvor:nepoznat
Ova me je fotografija podsetila na neke jako teške trenutke u životu,kada sam bila na pragu da odustanem ali me je moja najmladja ćerka koja je imala tada 10 godina,ohrabrila rečima:"Nasmej se maki,ti uvek nađeš rešenje za sve!" Ja sam bila ova žaba.I "preživela" a samnom i moja deca koja su mi bila motivacija.

A onda sam uplovila u mirnu luku i umorna od borbe počela da se bavim stvarima koje me čine srećnom.I vremenom povećavala svoje želje,dok nisam došla do brda želja.Da me ne razumete pogrešno,nijedna moja želja nije bila materijalne prirode.Većina se čak odnosi na to ,da nekim svojim delom,usrećim drage osobe.
 Ja sam se već odavno pomirila sa tim da mene pare neće.Što bi rekli ovi svi učitelji prosvetljenosti da ja ne radim kako treba jer treba samo zamisliti i sve već bude  kako treba.Ali ja sam rođena,ne mojoj krivicom,  u pogrešnoj zemlji i u pogrešno vreme.Moj sin mi je rekao da bih ja sa ovolikim svojim radom i talentom  u Francuskoj ,gde on živi ,živela super.A ja kažem,ne treba super već "kao sav normalan svet".

A moja sadašnja želja je da pogledate ove divne priloge ,koje će Vam zasigurno pomoći.
 Svi mi imamo  brdo želja kako bi smo pobiljšali svoj život,ili odredjene oblasti svog života i vrlo često se završe NESLAVNO ,kao mrtvo slovo na papiru.Prošle godine sam sebi poželela VOLJU da realizujem sve svoje želje. Ili je želja bilo mnogo ili je volje bilo manje,ali 
rezultatom nisam zadovoljna.
Ovih dana sam naišla na ovaj video.Pobornik sam ideje da se ništa u životu ne dešava SLUČAJNO. Što reče moj Zoka:"Slučajno se samo prave deca u  Fići!"


 Tehnike za MOTIVACIJU:


A kako bi bili USPEŠNI u životu potrebno je savladati Tehnike učenja,tj balansiranja  u svim aspektima koje  čine naš život. Od srca  Vam preporučujem da pogledate ovaj snimak.


 
Volela bih da saznam,kakav su utisak ostavili ovi video prilozi na Vas.

Do sledećeg posta,
                           pozdravlja Vas,
                                               

четвртак, 9. јануар 2014.

Knjiga u srcu ili craft srce ili srca za...svejedno

Važno je da kuca...da smo živi i da nas podstiče na lepotu življenja ,na ljubav,na kreativnost...

Dragi moji ,pošto mnoge od Vas nisam poznavala kada sam odpočela blogovanje,rešila sam da 
u postovima ,pored novih sadržaja,pokažem i delić starog,to jest samo onoga što sam ja lično radila.Ako se pitate šta je ovo ispod,imate link pa prošetajte i pogledajte.Tako će,mnoge meni drage stvari naći put do vašeg srca.

                                           http://creativacale.blogspot.com/2012/06/srce-za-studenta-arhitekture.html

Ovo je reklamni poster naše Biblioteke. Nastao je kao ideja da se promoviše knjiga. Poster je kolaž crteža nastalih na našoj Likovnoj radionici.Zove se -Pronađi me.
Ako sam Vas ovim postom podsetila da se upište u Biblioteku i uronite u neki NOVI svet i dogadjaje ,kako bi malo pobegli od svakodnevice,biće mi DRAGO.


                                                                      Pozdravlja Vas,
                                                                             




09 10 body>