субота, 17. август 2013.

Kako sašiti školsku torbu

Pronasla sam dobar blog i na njemu divnu ideju kako sašiti školsku torbu.Naravno ovo može biti i tašna.Nije za malu decu kojima treba kofer sa točkičima da odu do škole,već za starije.
Originalni tekst je nemacki ali ja sam ga prebacila na srpski.Nije preko bas preko G.prevodioca bas gramaticki ispravan ali ce biti jako od koristi.http://miagefluester.blogspot.com/p/die-tasche.html#comment-form
Торба

Због великог броја захтева Једном сам чак размишљам о томе поставити мало упутство за " моја торба да пишем ".

Да ли је заправо прилично једноставна и можете да варира ову торбу од вашег расположења ... уз богате тканине, накит, можете да промените интерфејс лако разликовати величину.
Ево нас:

1 Чини да се нацрт
Из онога материјал торба треба да буде?
Колико велике треба да буде ваша торба?
Да ли ћете украсити или украсити?
Дрзите најбољи у малом скици.


Случај је овде описан око 20к30к10цм довољно велики ... пример. Не баш нешто у А4 формату. 
Ако радите за школу / факултет / итд Препоручујем ти хтео да га користите да би нешто веће. 
материјала као што ја користим (као и увек) Розали, ја сам раније бојити црног чаја.

2 Материјали (великодушно величине)
- Спољни 40цм тканина (спољни)
- Око 40цм облоге (унутра)
- 1 рајсфершлус (зип) (у случају 35-40цм дуг)
- Траком пристрасности (1м)
За тканине, ја бих препоручио нешто као нееластична. отпоран памук. Процес је једноставан, не претерано пилула, не деформишу стално и није превише осетљива. Ако је ваш спољни тканина треба да буде прилично танак, препоручујем вам да се нешто обилније поставу која дају мало стабилности у торбу.

Вероватно:
- Више коси бенд (2,5 м)
клизни копча
- Једна или две овалне прстенова у одговарајућој величини
(У зависности од тога колико су сложени да је Страп волела да направи)
 - Декорација ... као чипке, апликација или прибор за вез

И наравно ... уобичајено опрема за шивење (^ _ ~)


3 Просечна
Састоји се од ... само правоугаоника, који можете прилагодити својим жељама у погледу величине.
Сви делови ће добити шав додатак (1цм ... или како вам најбоље вољи)!


Велики део (30к50цм овде), напред и назад, а база у једном комаду.
Следећи део (30к30цм) је џеп режња.
Два мањи делови остали (10к20цм), бочни делови, поред два дела (30к6цм) на врху, који је ушивеним између РВ. То су већ величине мало шири, тако да РВ има простора ... онда имате шав додатак у напомени. У наставку ћете видети, или део траке (10к90цм) ће бити ушивеним као цев.
Ако желите да се торба сразмерно већи, јер су делови одговарају да се прилагоде једно другом мисли. Појас може бити произвољно дуго, или краће или прилагодљиви.


4 Снип Снап - Идемо!
Сви делови исећи из њега (са шав додатак!) Када од спољне тканине и један из облоге тканине. Делови који припадају једни другима треба да буде отприлике исте величине, тако да је касније, када имате шивење лакше и у сваком случају, требало би да смањи што је могуће прецизније, што вам штеди иза много стреса.
Када исецање, можете да појединачни делови раније пребачен у папир / Принт, а затим полаже на тканину или делове које директно ослањају на тканини са кројачке креде (Нахтзугабе!) 
Са таквим једноставним сече само правоугаоника Скрећем углавном идентичан тканине, или још горе ... ја се измери само кратко, а затим лако парати тканину. Од многих супстанци која иде дивно и ми на тај начин потпуно равне. Али, ја бих га тестирамо пре, јер понекад су супстанце опроштено истовремено ружна.

Цела ствар би требало да изгледа овако: 


Моја торба има нешто другачије пропорције него на обрасцу ... тако да не иритира дозволити (^ _ ~)


5 Шити!
Почињете на врху са великом већином у.
То само по напред и назад и на дну торбе.


Да, када имате горњи део тканине (тиркиз приказан) и исеците тканину облоге на (розе). Овде врло, ком облику ће овај део касније у торби већ готов.

У тренутку можете да убаците и псеудо-цеви ... више о овом наставку.  
Или га пустите, онда ићи право на следећи корак.
Следеће што ће додати комаде бочне (приказано зелено) један.
 Ваше је ушивеним природно, тако да су шавови и сеам додатке на "ружан" страни лагање, што је касније унутра. 
онда сам версаубере шавовима опет са уским цик-цак бода.

Ја исто радим са поставом тканине, тако да имате такав "торбу" на крају два.

Па онда да се заглави у међусобно да су "ружни" стране су се међусобно и нестаје између слојева.
Видите на шта мислим? Шав додатак су сада унутар између слојева тканине.
Сада можете поправити два дела међусобно било њихово кратко на горњим ивицама ушивеним преко њега, или једноставно ставити заједно са пинова.

Даље, ви раскомотите на рајсфершлус. 
Да бисте то урадили потребно је две уске делове (6к30цм). 
Између сада долази лако рајсфершлус, наравно, тако да после тога лепа страна је горе и шав додатак нестаје унутра. Случај вам је потребан водич за то, ја могу да вам кажем да је одавде данделион_цлоуд препоручујемо.


Ту негде треба да изгледа.
Ја шити већина некада врло скоро поред рајсфершлус дужине, тако да је цела је бољи и остаје равна.

Након што сте икада можете део снимка мало десно дршком величине, али будите опрезни да одсечени ништа важно од РВ.  
Онда наставите на џеп режња .
Можете да шије два комада наопако једни на друге, а затим поново укључите и евентуално обезбедити ивицу шав, тако да читава ствар остане леп и раван. 
Или можете да користите траку за пристрасност, што ја опет доле описано у више детаља. 
Такође бих вам препоручио да заокружи углове мало. Ово изгледа још добро, такође ради и лакше.  

, клапна онда можете украсити још увек, баш као што желите.  За моју верзију, користио сам траком пристрасности и везени тканина раније.

Следеће што шити на каиш торбу. 
сврха узмете те дуго одељак део (10к90цм) и шити дугу цев тога, а онда се окреће ка њој. То је помало незгодно, али са мало стрпљења то ради већ.

 Ја имам своје оивичен траком пристрасности, можете да урадите исто као што је описано у наставку за џеп поклопац. Наравно, такође можете направити каиш подесив. Више о овом наставку. сада повезује различите делове торбу заједно. 

Први пут сам Ора обично појас чврсто и сигурно га са првог слоја на "баг". Након тога можете да урадите исто са поклопцем.


Врху се потом ушива у РВ последњег. Да бисте то урадили наопачке торбу око, шије улогу и примењује све кроз рајсфершлус. 


Овде морате да запамтите да се остави мало отворена. Такође, будите сигурни да је рајсфершлус и ван џепа, а не после да више не добијате (^ _ ~) 
 , нити сам тада версаубере шавовима.


Ако сада погледате у џепу, можете видети на први поглед, само лепа унутрашњост и ружне шавови су тамо где се обично не хинсехт. Наравно, то је такође професионално, али то није превише скупо, а такође изводљиво за почетнике (^ _ ^)

Спремни! Као што можете да видите моја торба је благо заобљени облици. То је оно што се дешава када се заокружи угловима мало. Мерења су тада више не као тачни и морате да сашије заједно ауспассен нешто, али захваљујући шав додатак заиста одговара прилично добро. ... а то је мало мање од незгодни врло прецизним угловима (^ _ ~)

Варијације

1 Орнаменти

Ова торба има малу примену чипке. У принципу, јер имате неограничене могућности. Можете се пријавити вести стенцилн нешто, ...
Лепо изгледа када имате такве ознаке и лепо поставља сцену.


Одлучио сам да у торби Чекајући поклопац или ... Ја нацхгестицкт цвеће.


2 Псеудо-цеви:
Пре него што се повежете са стране са великом делу, можете да прикључите додатни украс са траком пристрасности.
У интерфејс делу спољне тканине (приказан са светло плавом) је ушивеним на ивици траком пристрасности (љубичаста) и цевовода.Узмите свој акт са траком пристрасности и преклопите га као што је приказано на десној слици у средини.


Онда га полаже у отвореној страни до ивице ивице тканине и шити га на месту дуж зелене испрекиданом линијом.То чини чак око целог комад тканине.


Да би вам помоћи да радите нешто што лако можете анрунден углове, онда лепо да завршимо око криве, траком пристрасности.
Резултати завршеног цевовода торбу да пошаљете овај изглед, што је јако лепо, посебно са дезеном тканине, јер то оптички подела доноси мало мира у општу слику. Као контраст цеви чине веома лепа. Али, и ви можете прекинути.
То такође није тачно, јер сам цевовод изоставим целу ствар са увученог ниске (^ _ ~)


3 Више пристрасност трака  
смо Такође можете режањ одвајају их траком пристрасности.
сврха дефинише два дела само још један, спајалице и ставља га заједно и резимира три ивице које нису прикључене на торбу са траком пристрасности. Ово је врло једноставна: Њихови набори пристрасност трака на једној страни и тако даље и ставља га на врху слике као што је приказано на унутрашњој страни поклопца џепу. Спој је тамо доле, где у фотографији зелена испрекидана линија се види.Затим, трака је искључен око ивице и други шав страна обезбедила целу ствар.

И тако је резултат би требало да изгледа у нешто.
4 Поцкет појас
Такође можете направити торбу каиш неке ствари другачије него што сам урадио са овим кесама. Појас може да се подеси да се ушивеним. Да бисте то урадили још брауцхтет је клизни каис
и једну или две овалне прстенова у одговарајућој величини. Затим шити ремен не директно, већ две петље ушивеним у џепу, у којој су приложени су прстенови. Појас је тада прикључен на један од прстенова, навојем кроз другу и фиксиран на средњем делу клизних копчом. Дакле, можете да подесите дужину
Можете га видети прилично добро овде:


Такође можете ставити појас са траком пристрасности, или да потпуно другачију супстанцу или преносивог ... баш као што желите. 
Још једна опција би била да приложите траку уместо две ручке са стране.6 Такође можете оставити ван поклопац џеп.

 Начин на који сам то урадио у овој торби.
То је чини скоро све баш као што је описано горе, само нека јој поклопац када сечење и шивење далеко.

6 Чини нешто веома ново ...
можете да величина и облик и мењати све што је. да случај оловку из ње.


Он јој одговара на исећи на дужини од оловком, хајде да каиш и џепни режањ само отишао и урадио. 


7 Пустите машти на вољу и промените кеса у складу са вашим идејама из (^ _ ^) ових  


кеса сам ушивеним у складу са упутствима:


Pronasla za Vas,
                       Cale

понедељак, 12. август 2013.

Skratiti i porubiti farmerice kao profesionalac

Treba skratiti i porubiti farmerice.Kako to uraditi bez para?


Kome je lakse da pogleda video moze lepo nauciti kako da skrati farmerice.Ide jesen,obnavlja se garderoba.Za cetvoroclanu porodicu ukoliko sami skratite farmerice ustedeli ste za jedne farmerice.Da se razumemo i ja bih volela da zivimo u sredjenoj drzavi i da ne moramo da svastarimo i "otimamo "hleb iz ruku ljudima koji se bave usluznom delatnoscu.Ali sa prihodima u Srbiji treba biti krajnje obazriv gde trositi novac koga je vrlo malo.Ja sam za to da onaj ko ima plati kako bi i ljudi  i zanatlije imale od cega da zive .
Ali JA , od kada sam drustveno i  politicki svesna ,kao i radno sposobna ,NIKAD U SRBIJI NISAM MOGLA ZA 30 GODINA RADNOG STAZA DA ZIVIM OD SVOJE PLATE (ZAVRSENA VISA SKOLA).
Tako se i razvila moja kreatrivnost iz puke potrebe.Dobro,nije bas samo iz potrebe jer sam u dusi kreativna.


Imate i stari post u slikama o porubljivanju farmerica OVDE,pa upotrebite onaj koji vam vise lezi.
Mozda ste propustili u nekom starom postu KNIGA ZA SIVENJE koju mozete besplatno skinuti sa neta.Pogledajte OVDE

Pozdravlja Vas,
                      Cale09 10 body>