субота, 18. април 2015.

Krompir iz tornja,šargarepa iz činije ? ! - Unusual growing vegetables AND ORGANIC GARDENING


              Mnogo informacija na jednom mestu o ORGANSKOM BAŠTOVANSTVU

Želim baštu a nemam prostoraaaa...Možda neko od Vas ima sličan problem.VOLIM I BAŠTU BEZ MOTIKE,ORGANSKO BAŠTOVANSTVO,SVE ŠTO JE NOVO I KORISNO.

                                                                           IZVOR:
Do svoje 35.godine živela sam u stanu. Baštu gledala na slici. Od mene ne može da postane poljoprivrednik  ali može entuzijasta početnik u baštovanstvu .Nije to neka velika mudrost ali zahteva dodatno obrazovanje,praksu,razmenjivanje informacija. E tu sam već dobra.
                                     
                                     


Možete pogledati i stare postove kada sam imala iznajmljenu površinu zemlje i krenula u istraživačko organsko baštovanstvo: 

1.DEO -ORGANSKO BAŠTOVANSTVO
2.DEO:
3.DEO:
4.DEO:
5.DEO:
6.DEO:
7.DEO:
8.DEO:

Ovo sada što ću Vam pokazati  je nešto po meni sasvim prihvatljivo za početnke i ljude koji imaju volju a nemaju prostora.To  sam želela da podelim sa Vama kao i da skupim na jednom mestu sve postove o organskom baštovanstvu.Kao  početnik u blogovanju(skoro ptre tri godine- u trenutku kada sam počela i baštu da radim) moji obeleživači su bili različiti .Pisala sam-organska bašta,organik food,organsko baštovanstvo,pa sada  kad sam tražila jedva sam sama uspela da nadjem.Treba mi dodatno sredjivanje bloga.A zato isto treba vremena.Ali polako...Ionako sam samouka što se blogovanja tiče pa se radujem svemu što sama prokljuvim i dodam da bi blog bolje funkcionisao.

Evo tog TORNJA ZA KROMPIR:
Nema kopanja. Na kraju samo okrenete toranj za stari krompir  ili rukom pretražte mladi krompir.Ostatak posta možete pogledati OVDE :










Kako da zasadite novu šargarepu od stare?
Najbolji način i da pokažete deci...Vrhove stare šargarepe koja je malo zelena a inače je bacate,potopite u činiju sa malo vode...I gledate kako kreće da raste...Potom presadite u saksiju ili u baštu...


Ostatak ideja možete pogledati OVDE 

                          Interesantno i korisno,zar ne ?


                                                    Pozdravlja Vas,


                                                               



09 10 body>