четвртак, 20. јун 2013.

Pokretna polica za organizaciju u kuhinji

Imate problem sa nedostatkom prostora u kuhinji?

Evo resenja:

http://www.classyclutter.net/2012/05/build-your-own-extra-storage-diy-canned-food-organizer.html



Postoje neke stvari koje nemamo gde da drzimo a neophodne su nam u kuhinji.Pogotovu ako nema ostave.Evo ,jednog primera divno iskoriscenog prostora,pored frizidera.

Na ovom sajtu mozete naci bezbroj ideja i step by step postupaka izrade.Ja sam neku fotografiju skinula,kako bi videli da je izrada vrlo jednostavna  .





понедељак, 17. јун 2013.

URAAA-MOJ PRVI BLOGORODJENDAN

Dragi moji,18 juna prosle godine napisala sam svoj prvi post.Sama,putem pokusaja i pogresaka,ucila sam i rasla sa svojim blogom.Za to vreme,zahvaljujuci svima Vama koji me pratite,citate i komentarisete,ja zivim kroz prizmu Vasih ociju.Presrecna sam sto sam kroz ovaj virtuelni svet,upoznala divne ljude koji iako su u virtuelnom ,ispunjavaju i moj svakodnevni zivot.
Oni koji me prate od pocetka,verovatno imaju i sta da mi kazu,zamere,pohvale,posavetuju.Uzivam kada procitam Vas komentar i onda vidim da ,sve ovo nije samo mrtvo slovo na papiru,vec zivi kroz Vas.

Zato Svima Vama,mojim citaocima bloga posvecujem ovu nagradu.Specijalno za Vas,uradjeno tusem na kamenu,kao simbol ljubavi i zahvalnosti,jer mi zivot bojite duginim bojama.

HVALA STO POSTOJITE!
82 CITAOCA BLOGA i 118,576 POSETA





MOLIM SVE MOJE PRATIOCE I CITAOCE BLOGA DA PREUZMETE OVU NAGRADU "OD SRCA-SRCU!"

Pozdravlja Vas,
                      Cale
09 10 body>