четвртак, 21. фебруар 2013.

Od starog novo.Trpezarijski orman 1.deo

Nesto se desilo i izbrisan mi je ovaj post ,pa ga sada ponovo objavljujem.

Ovo je moj rad.Od starog trpezariskog ormana,koji ima vise od 60 godina ja sam napravila ovu lepoticu.Pogledajte.I prosudite sami.
after
before

after

before

Od starog novo.Trpezarijski orman 2.deo wood transfer

Ovaj stari trpezarijski orman od hrastovine bio je u ocajnom stanju.Jedva sam uspela da ga spasim od lomljenja za drva za potpalu.Bilo me je vise blam da objasnjavam da cu to preurediti.Necete valjda u novi prostor da ubacujete  te krseve?Itd...itd...


after

before


Sa sajta www.graficsfairy-diy.com skinula sam fotografiju koja mi se dopala.
U programu PAINT uradila sam prebacivanje na sliku u ogledalu"flip horizontal".
Pronasla sam divan besplatni sajt za pravljenje POSTERA.www.blockposters,com.A mozete i procitati stari post /Besplatne vintage fotografije i slova.Besplatni posteri.
Takodje sam pronasla vise nacina tranfera ali sam isprobala onaj najprakticniji a to je ACETON.Sipa se Aceton i samo pritisne nekom krpom i slika se otisne.Transfer acetonom je bio uspesan.Sada nastupaju markeri!

Markeri su odlicno zavrsili posao.Sledi premazivanje lazurnim premazom u boji tikovine.
Moje omiljene soljice na novom stolu.

Preslikala sam deo fotografije,jer mi je tako odgovaralo.

Gornji deo trpezarijskog ormana je zakacen na zid.Od donjeg iskoricena je hrastova ploca na kojoj sam uradila transfer fotografije.Zao mi sto nemam boljie fotografije ali to je sve slikano mob telefonom:)))
Ne treba da Vam pricam da su sada svio dusevljeni a oni koji nisu znali za restauraciju pitaju/Gde ste nabavili ovakav sto?
E,pa vredelo je truda.Zanima me Vase misljenje.
Pozdravlja Vas,
           Cale
09 10 body>