уторак, 30. јул 2013.

KO TO TAMO misli na mene

Drage moje blogerke,obracam se Vama svojim citaocima kojih je na moju radost vec dostiglo 86.Jee za godinu dana blogovanja "upoznala"  sam toliko divnih ljudi.
Medju njima je jedna osoba,pretpostavljate po naslovu Sandra  sa bloga KO TO TAMO,koja je bila medju prvim mojim sledbenicima i osoba koje je Prva dala komentar na moj post.Svi blogeri znaju kakav je to emotivni udar kada procitate prvi komentar.Neko Vas cita.Ne pisete u prazno,svoj licni dnevnik koji niko ne cita.Nekog zaznima.E taj neko je Sandra koja mi je bez obzira na pokazivac da sam citana dala podsticaj da nastavim jer to "nesto" sto objavljujem nekog zanima.I dan danas se radujem kada vidim njen komentar na blog.I onda ,Sandra mi trazi adresu i stize paket od nje.Boze,koliko sam se radovala kao malo dete.Svima sam pokazivala da sam dobila poklon od nove drugarice,blogerke.Prvi put smo se i cule telefonom i osim toga sto imamo mnogo slicnosti,da volimo sve kreativne stvari,kucu,decu,porodicu,blogosferu,pcele i med,imamo cak i obe cerke koje studiraju Arhitekturu.Posle pomislim,dal je moguc sve to?A onda shvatim da se slicni ljudi privlace.
Draga Sandra HVALA ti za ovu paznju.Jedna tvoja cestitka je otisla nasoj dragoj mladoj koleginici u Biblioteci,koja je rodila malu Isidoru.
Tvoja kesa je MASTERPEACE.Odusevljena sam i razmisljala sam kako mi sa strane bolje vidimo i da bih ja ako bi me neko pitao rekla:Sandra,patentiraj tvoje kese i pravi svih velicina da u njih stavljas svoje VRHUNSKE sapune.I to bude HANDMADE BY SANDRA.
A kad prodjemalo vremena volela bih da i Sandra i moje drage blogerke izdvoje nesto sto ja radim i kazu da je na njih ostavilao utisak ,jer ja mu dodjem kao kreativni svastar.

Jel tako da sam u pravu?Kesa ima red rucno radjenih porcelanskih cvetica.Ma,fenomenalno!






Otisla kao cestitka za malu Isidoru







Za kraj,


Pozdravlja Vas,
                       Cale

6 коментара:

  1. Neverovatno s' koliko paznje je sve ovo smisljeno i uradjeno :) Sandra <3 Drvo <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti.Drvo se nalazi u nasem Spomen parku na brdu Čačalica u Požarevcu.Imam fotografije parka i napravicu jedan post o njemu.Da nije njega,nas grad ne bi imao čime da se podiči.

      Избриши
  2. Sandra je stvarno posebna ;) I meni je drago što sam je upoznala, a i tebe, naravno.
    Tvoji radovi su fantastični, svi mi se sviđaju, ali bih posebno istaknula onu meku knjigu koju si napravila za unuka.
    A o fondantu neću ni pričati, ti si me to naučila raditi i sad se pravim pametna dok drugima objašnjavam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti draga.I meni je "vunena knjiga" sto kazu moja deca posebno draga.I torte isto, jer sve je to ipak radjeno za moje najvoljenije.A to sto sam te naucila da pravis fondan mi je posebno drago.Naravno da se dicis jer svi mi od nekog pre toga nesto naucimo.Pametni smo samo jer ga doradimo da bude jos bolji.Ako ti jos nesto doradis javljaj.Svi se ucimo dok smo zivi.

      Избриши
  3. Jaoj,jaoj..ti kad počneš da hvališ....uši rastu ;))))
    Hvala i drago mi je što sam uspela da te obradujem,onako,bez povoda...Meni se jede ta riba i sve "to" ispod nje...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam devica u horoskopu i vrlo sam realna i nikad ne bih pohvalila nekoga ko ne vredi:)))Dodji do Pozarevca pa da jedemo lepo.Kod nas jos vazi "bas se nekad dobro jelo".:))

      Избриши

Javite se. Volim da komuniciram sa ljudima i saznam njihova mišljenja.
Radujem se Vašim komentarima. Čujemo se:)))

09 10 body>