уторак, 11. март 2014.

Srecan rodjendan Dusane i Lazare/Happy birthday

Biti baka je nesto najlepse sto covek moze da dozivi.Nisam verovala zenama koje su o tome pricale dok i sam nisam postala baka..Zato kazem svakoj prijateljici i poznanici-Dobro dosla u klub "dosadnih" zena.Jer bake,najvise vole da pricaju o svojim unucima i njihovim dogodovstinama.A to je dosadno ljudima koji su daleko od tog dozivljaja.Zato ovaj post posvecujem bakama i unucima,kao i mladim mamama,koje mogu dobiti ideju za decije rodjendane. Za ovu,prvu tortu /Braca Kret /ideju sam dobila sa neta.
Ali Lazina cokoladna sa delovima saobracajnih vozila od fondana je moja kreacija.Mali Laza je u fazi bagera,kamiona ..













Moja cerka je svojim decacima,takodje napravila sama torte koje su zeleli-Nindja kornjacu i Prase.


p.s.slikala sam i delove kako sam izradjivala.Ako nekome  treba mogu postaviti slike.

Ljubi Vas i pozdravlja,




12 коментара:

  1. Predivne torte, sve naljepše dječacima..
    Slobodno postavi kako radiš te ukrase ja ih neznam raditi..lp

    ОдговориИзбриши
  2. ja ti se sva naježim kad vidim ovakve domaće torte koje su radile brižne mame / bake. to nema cijene! svaka čast naručenim tortama, možda čak izgledaju i bolje, ali ovakvo nešto ja duboko cijenim. djeca, dok su mala, nekako "znaju" da mama (baka) će ispuniti njihovu želju, pa im je ovakvo nešto skroz normalno. ali, vjeruj, uskoro će doći vrijeme kad će shvatiti koliko su sretni što imaju tebe i takvu mamu.
    a, znaš, kad su moji bili mali, a ja im radila svakakve rođendanske zabave, znojila se oko torti i ukrasa i sl (i još dan-danas), a nešto najgore (da ne kažem najgluplje) bi mi bilo kad bi mi netko rekao - "kako ti se da zamarati sa time?"
    za mene nije postojala druga opcija :)
    a niti za tebe :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znas Ana moj sin ,najstariji ima 32 godine.A ja sam jos tada kada to niko radijo nije pravila takve rodjendanske torte i rodjendane koje oni i dan danas pamte.Po meni,decu imas da bi uzivao u njima i njihoj sreci,koja je i tvoja sreca.

      Избриши
  3. Pre svega: ♫ SREĆAN ROĐENDAN ♪ i neka su živi i zdravi 105 pa opet !!!

    Torte su sjajne. Prave rođendanske i moram priznati da sam više za varijantu "napravi sam " nego "napraviće neko drugi", bar kada su dečiji rođendani u pitanju. Najviše zbog toga što se deca izuzetno raduju i uživaju u pravljenju tih torti specijalno za njih.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas tako.Nije to samo pravljenje torti.To je i ulazak u njihov svet.Jer kako bih ja znala ko su /Braca Kret i sta znace mom unuku u zivotu.To je sve vise od parceta torte.
      p.s.Hvala

      Избриши
  4. Baš si dala sve od sebe da torte budu baš vesele, rođendanske za taj uzrast...potrudila si se, nema šta..Nek su živi i zdravi i blago njima za baku ;))

    ОдговориИзбриши
  5. Sigurno je divno imati unuke i dijeliti s njima radosti, srećno!

    ОдговориИзбриши
  6. ti si super baka :)
    srećni su ti unuci što te imaju.

    prije nego što se rodlila naša I. moja mama je uvijek govorila da ne može da shvati te ljude sa unucima. kao: jesu dosadni blabla...e kad se rodila I. mama je rekla: djeco draga, sjećate se šta sam pričala o ljudima sa unucima...svaka čast svima vama, al ona mi je nešto posebno :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vidis ,akzem ti.To je kao i sa svim ostalim stvarima u zivotu.Ne verujes dok sam ne osetis.
      Hvala ti:))))

      Избриши

Javite se. Volim da komuniciram sa ljudima i saznam njihova mišljenja.
Radujem se Vašim komentarima. Čujemo se:)))

09 10 body>