уторак, 8. април 2014.

Uraaa,osvanula letnja kuhinja

  Dragi moji,evo me ponovo da  vam pokažem zašto me nije bilo.Majstori,majstori i nikla je dugo očekivana letnja kuhinja sa hladnjakom.
Majstori su izašli ,ostaje nama da dovedemo vodu do sudopere,da ubacimo plinski šporet na planirano mesto,da završim restauraciju starog nameštaja za dvorište i za USKRS kada nam sva skoro sva deca dodju,osim mog sina koji je u Francuskoj, pada prvo pečeno jagnje i druženje.

Ovaj sto veliki u pozadini je stari drveni ,mesarski sto koji je imao oštećenu gornju ploču.Njega sam restaurirala i pokazaću Vam ga u sledećem postu.I on nije do kraja završen,ostaje mi malo da mu skinem ivice za Shabby izgled i da ga izlakiram .Ali pošto sam mnogo srećna,kako mi je ispao, ja ću Vam ga pokazati.I naravno kad sve bude skockano ide jedan doobar foto post.






Da  li Vam se dopada idejno rešenje?
Ljubi Vas i pozdravlja ,
                               

17 коментара:

  1. Divna Vam je ljetna kuhinja! Sigurna sam da ćete u njoj uživati!

    ОдговориИзбриши
  2. super ti je i idejno i izvedbeno rješenje, Cale!
    Pogotovo grede, daju neki rustikalni štimung :)
    sad ćeš tu boraviti do kasne jeseni, biti će bolje nego unutar 4 zida!
    a biti će i kuhanja zimnice, pretpostavljam :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma prvenstvena ideja je ,pošto nam je u suturenu gde sada Zoran i ja živimo,leti velika hladovina.A ja volim da kuvam i spremam ,pa se onda zagreje.Ovako -u dvorište!

      Избриши
  3. Kako ovo dobro izgleda...veliki posao , veliki trud ali se isplati... nemam riječi...

    ОдговориИзбриши
  4. Pa, ovo je fantastično, već vas vidim da ćete cijelo ljeto provesti u ovom prostoru!

    ОдговориИзбриши
  5. Jaoj, vi baš rešili da uživate u životu. Meni ništa drugo ne pada na pamet...šta čovek može da radi u toj oazi nego da uživa...Meni u jednom trenutku u životu grede dojadile, ali to tu mi se baš sviđa, prosto zove..Mogu samo da zamislim kako ćeš sve još da središ..;)

    ОдговориИзбриши
  6. Radim Sandra,punom parom.Juče sam lakirala sto sa lakom u spreju i ispalo je baš kako sam zamislila.Ispod slike su novine ali odabrani natpisi i oni se sada vide gde god je bela površina i to je BAŠ to što sam želela.Nego rodjak kupio neki novi telefon koji ima zoom,ne možeš da veruješ kako je dobar i zamoliću ga da kad sve dovršim napravim dooobre fotke.Inače,trem je i napravljen za druženje jer mi to volimo.Izvolte!:)))

    ОдговориИзбриши
  7. jao cale, kako vam je ovo sve dobro ispalo!
    oduševljena sam, blago vama kad ćete uživati na ljeto ovdje. možeš da kuhaš, da radiš, da farbaš, da se odmaraš...ma sve. super stvarno :)

    ОдговориИзбриши
  8. Divnoo, obećava mnogo divnih porodičnih okupljanja i radosti. Neka je sa srećom i da što pre proradi i kuhinja i sunce ;) :)

    ОдговориИзбриши

Javite se. Volim da komuniciram sa ljudima i saznam njihova mišljenja.
Radujem se Vašim komentarima. Čujemo se:)))

09 10 body>