понедељак, 2. јун 2014.

Soft book za malog Nemanju i prvi rodjendan

 Moj brat od strica je dobio sina.Dugo ocekivano dete i sin.Postala sam tetka u skoro 54.godine. I to je divno. Za malog Nemanju,od srca, za igru i uživanje, napravila sam ovu knjigu-soft book.



 
Na ovim stranicama ,Nemanja će kroz aktivnu igru učiti boje.I ne samo boje,jer će morati da zapaža i oblike i mesta i brojeve da bi premestio LOPTUu sa desne na levu stranu.

A šta malo dete prvo uči nego saopraćaj.Kroz igru i premeštanje na levu stranicu,učiće da govori,da izmišlja priče i "putuje".

Okruženje Nemanje je Kuća.A šta se nalazi  U kući,ISPOD krova,IZA drveta,džbuna,cveta,trave,oblaka,puta...Moraće da otkrije.A na prozoru su životinje (od pravog krzna) na čičak traku,koje će dodirivati i osećati kao prave i premeštati na čičak trake gde želi.A zavesa je od trakica koje će mu pružiti radost uvrtanja,vezivanja,kad malo poodraste.






I za kraj.Šta mala deca najviše vole? Pa Pepu Prase naravno. 



 U radu sam koristila tekstil, vatelin ,filc,dekor gumu,silikonski topli pištol,drvofiks,markere za tekstil,mašinu za šivenje,makaze(naravno),trakice i alat za nitne sa ringlicama.

Da li Vam se dopada?

8 коментара:

  1. i još pitaš! već sam ti rekla da je ovo pun pogodak! za mene, apsolutni HIT!

    ОдговориИзбриши
  2. WOW !!!
    Ludilo !!! Ovo delim na sve strane !!!

    ОдговориИзбриши
  3. Mnogo ljubavi i ponosa si ušila u ovu knjižicu, to se vidi...ja isto uživam da svojoj bratanici poklanjam sve najlepše iz srca...Nek je živ i zdrav Nemanja, a i tetka s njim! ;)

    ОдговориИзбриши
  4. Ovo je divno, ma predivno, odlična ideja!

    ОдговориИзбриши

Javite se. Volim da komuniciram sa ljudima i saznam njihova mišljenja.
Radujem se Vašim komentarima. Čujemo se:)))

09 10 body>