уторак, 25. новембар 2014.

Za transfer(1)

KO voli da radi transfer treba da ima bazu svojih slicica ,kada mu zatreba da posegne za svojom bazom.Ja sam pravila svoju bazu svega i svačega i imam ih u 3 kompa.Jedan je sad pred crkavanjem i skidala sam sve da mi se ne izgubi.Pošto je to MOJA baza ,ja sad nemam izvore osim ako na njima ne piše.Zato molim da ako sam nekom ugrozila autorsko pravo da se javi i ja ću napisati izvor.
Transfere sam podelila na dva posta i pustiću oba.
Ovu fotku sam prenela na svoju komodu,TRANSFER ACETONOM NA PODLOGU.

Htela sam da za kraj dam par fotografija koje sam snimila u Platariji,Grčka, u predivmom lokalu LA CASA gde su mi ljubazni domaćini dozvolili fotografisanje.Evo par sličica:Ovu  žirafu sam izabrala za jastuce.Vec sam uradila  tranfer takve mace sa fotke od istog autora.Inače obožavam ovaj stil. Samo treba da pronadjem gde mi je ili ću Vam pokazati kada sve budem uradila.Isto se radi acetonom i markerima.

Nastavlja se...

6 коментара:

 1. Super su sličice. Kad budeš radila transfer, pokaži malo detaljnije, ja sam jednom probala sa acetonom, ali nije mi baš nešto ispalo najbolje.
  Srdačan pozz!!
  Vesna

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Vesna stavila sam link ka komodi koju sam radila.Potrebno je fiksirati papir sa slikom,sipati vise puta aceton i kasikom pritiskati vise puta.Potpuno je uspesno.

   Избриши
 2. I ja planiram transfer uskoro..planiram..:) Super stvar je to, hvala Cale

  ОдговориИзбриши

Javite se. Volim da komuniciram sa ljudima i saznam njihova mišljenja.
Radujem se Vašim komentarima. Čujemo se:)))

09 10 body>