четвртак, 19. март 2015.

Handmade vrteška za beby/Felt birds baby mobile

  Volim bebe.A Vi? Volim i da izradjujem poklone za njih.Ali jedino ako roditelji cene handmade.Ljubav pretačem u ručno radjenu Vrtešku za bebu.I od dekor gume ime za bebu.Poklon je otišao za Francusku a moja najveća sreća je što beba Saša obožava njegove ptičice.

Ima li veće sreće nego da svojim rukama napravite nešto da obradujete dete-bebu?!

Kako Vam se dopada ?Izradjujete li Vi poklone za svoje drage? Koliko ljudi ovde vole i cene handmade ?

                                                         Pozdravlja Vas,

                                                               

8 коментара:

 1. Анониман19. март 2015. 11:50

  Oduševila sam se tvojim ručnim radom, prelepe su vrteške. Po meni, najbolje su one igračke koje čovek sam uradi, imaju dušu:))
  Pozdrav.

  ОдговориИзбриши
 2. Cale, kod mene nema druge opcije nego handmade :)
  Netko to cijeni, netko ne. Primjetila sam da djeca jako vole kad se nešto napravi upravo za njih, personalizirano po mogućnosti, sa imenom. Roditelji su ti koji ne cijene to dovoljno, kao da takav poklon ima manju tržišnu vrijednost. A ne treba biti posebno pametan (samo informiran) pa da se uvidi cijena utrošenog materijala. O vremenu i rukama uopće ne govorim.Ja uvijem mogu jeftinije proći ako nekom za rođendan kupim nešto u dućanu tipa Kik, Ofertissima i sl. Ali, meni moji kažu da za rođendan tom i tom napravim to i to :) pa tako i bude!

  ОдговориИзбриши
 3. Vrteška je skroz slatka. Najlepše je što je urađena ručno i mnogo se razlikuje od onih kupovnih, koje sve liče jedna na drugu!!! Pozdrav Ivana

  ОдговориИзбриши

Javite se. Volim da komuniciram sa ljudima i saznam njihova mišljenja.
Radujem se Vašim komentarima. Čujemo se:)))

09 10 body>