петак, 19. април 2013.

Moja Biblioteka

Ne znam da li znate ali moje divno radno mesto je na decijem odeljenju Biblioteke u Pozarevcu,u zdanju gradske opstine koju je igradio Milos Obrenovic.
Ovo su fotografije decijih likovnih radova jer osim izdavanja knjiga sa decom radimo i bezbroj radionica.Likovna zivi vec deset godina.Ovo su neki od radova iz ove godine.










Ova tabla se nalazi iza mojih ledja i kad deca dodju za knjige procitaju ove natpise.






Prijatan vikend zeli Vam,
                                     Cale

10 коментара:

  1. Sto je Vama divno na poslu,ja sve volim sto je vezano za decu a tek njihov kreativni rad.U svakom detetu cuci neki talenat pitanje je samo dokle ce ga razviti.Kad sam bila u skoli skoro svaki moj crtez je zavrsavao na panou u skoli.Sad mi je zao sto nemam ni jedan :( Mace su mi preslatke.Nadam se da uuzivate u radu sa decom i da vam svaki dan nije isti.Malo je onih koji rade ono sto vole,mislim da vi volite svoj posao i uzivate u tome. :)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti draga.Biblioteka je moj san od detinjstva a deca su moja ljubav.A zajedno,mi ispunjavaju srce.Mace su favorit za ovu godinu:))

      Избриши
  2. Mislim da nema lepšeg posla nego sa klincima, divni su radovi, a ove natpise mogli bi bit i za odrasle, jako mi se svidjaju. Kreativna kakva jesi uzajamna ste inspiracija. Puno te pozdravljam.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Rado.Natpisi su motivacioni kako za nas,decu ,tako i roditelje koji dolaze.I tebi poljupci:))

      Избриши
  3. Lepe ste pouke izabrali i odštampali da ih deca čitaju..I dečji radovi su stvarno maštoviti.Svaka čast na posvećenosti.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Sandra.To je delo moje koleginice Lele i moje malenkosti.Nas dve zajedno radimo i uspevamo da deca vole da dolaze:))

      Избриши
  4. Divni radovi. Ko bi rekao da su deca to crtala?

    I ja volim rad sa decom, pa u našoj školi volonterski vodim kreativnu radionicu i uživamo. Svi! Bez izuzetka!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Super.Bas se radujem.Kreativci se prepoznaju.Ovo su deca od 6-9 godina.I tacno je,svi uzivamo.Deca su generatori pozitivne energije:))

      Избриши

Javite se. Volim da komuniciram sa ljudima i saznam njihova mišljenja.
Radujem se Vašim komentarima. Čujemo se:)))

09 10 body>